Двамата бяха 6 години заедно  Новинарката Виктория Петрова, която ще

...
Двамата бяха 6 години заедно  Новинарката Виктория Петрова, която ще
Коментари Харесай

Красен Кралев и Виктория Петрова се разделиха

Двамата бяха 6 години заедно 

Новинарката Виктория Петрова, която ще чукне 45 години единствено след няколко месеца, още веднъж е сама. До момента по този начин и не съумява да случи на подобаващ мъж.

Пред по-близките й сътрудници споделила, че е пропиляла младините си с несъответствуващи мъже. Припомняме, че има зад тила си един провален брак с оператора Добромир Иванов. Дълго време пък имаше връзка с някогашния състезателен министър Красен Кралев, само че и тя приключи безславно.

Навремето ходеше и с Петър Бакърджиев, само че той направи две деца на миската Гергана Гунчева и в последна сметка я заряза.Най-травмираща за Виктория била раздялата й с Кралев, с който имаха близо 6-годишна връзка. При все, че мълвата за раздялата им от дълго време витае в общественото пространство, никой от двамата не отронва и дума по тематиката.

В последно време обаче Кралев все по-често бива засичан в компанията на засукани млади дами, което единствено удостоверява слуховете. Факт е обаче, че в последно време журналистката не се усеща по никакъв начин добре. Въпреки всичките си връзки, тя по този начин и не съумя да се снабди с правоприемник.

Относно децата пък се е разминала доста съществено по тематиката с Кралев, който има огромна щерка и няма планове занапред да дундурка бебета. Близки до новинарката издават, че връзките й с Кралев към този момент са изчерпани и няма връщане обратно.

Преди да седне в министерското кресло, Кралев е притежател на рекламна организация и на няколко осведомителни уеб страницата. След инцидентна среща с Виктория Петрова в bTV, той се снабдява с номера й и я кани на кафе.

При все, че тя нерешително отхвърля, той не се предава елементарно и продължава да упорства. В началото връзката им вървяла като без спънки, само че в последно време двамата доста се отчуждили. За пръв път двамата се появили дружно на театрално зрелище в родната им Варна.

Тогава Виктория го среща със фамилията си и всички са очаровани от него. Малко по-късно оповестяват обществено връзката си. Няколко години по-късно обаче, той стартира да се заглежда по млади гаджета, с което надълбоко наранява самочувствието й.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР